homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca ma inseala:|

#1 2012-04-02 01:48:48

dada20
New member
Inregistrat: 2011-04-04

Cred ca ma inseala:|

Buna!(Nu stiu daca intereseaza pe cineva povestea mea, dar trebuie sa spun cuiva ce banuiesc si de multe ori poti sa povestesti mai bine unor persoane necunoscute). Cred ca prietenul meu, cu care sunt de un an jumate, ma inseala cu fosta lui prietena cu toate ca el zice ca au ramas buni prieteni si nu mai au nimic. Ei am fost impreuna 4 ani, dar s-au despartit de comun acord dupa ce au terminat primul an de facultate pentru ca ea a plecat la facultate in Bucuresti, iar noi stam in Timisoara(ei au 22 de ani, iar eu 19). Au hotarat ca o relatie la o asa distanta nu o sa reziste. Dupa vreo 3 luni s-a cuplat cu mine. La inceput nu banuiam nimic, pentru ca stiam ca nu mai vorbesc, dar dupa ceva timp au devenit, brusc, foarte buni prieteni. Cand ea vine acasa, merg impreuna in cluburi(nu doar ei doi, dar fiind prieteni de la gradinita(cred) au acelasi cerc de prieteni si ies tot timpul impreuna). Eu sunt in a 12-a si nu prea am timp de iesit cu ei. Mai vorbesc si la telefon cateodata. Alt lucru care nu-mi cade bine(as fi impocrita sa spun ca nu e asa) este ca pana si cu parintii si rudele lui se intelege mai bine decat ma inteleg eu cu ei(Am impresia ca sunt o intrusa acolo, cu toate ca nu am facut nimic care sa-i deranjeze). Iar ultima chestie care m-a deranjat a fost ca in urma cu 2 saptamani ea a fost acasa, nemaifiind nici eu la prietenul meu de 2 saptamani pana astazi, m-am gandit intr-un timp sa intru pe facebook si spre marea mea surprindere am descoperit ca fost lui prietena s-a logat pe facebook de la el. Mi-a dat o explicatie stupida si mi-a zis ca doar pe mine ma iubeste si ca nu mai are absolut nimic cu ea...eu nu stiu ce sa mai cred

#2 2012-04-02 02:09:11

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Re: Cred ca ma inseala:|

Ai zis ca "au ramas buni prieteni si nu mai au nimic". E o contrazicere mare cat Zidu' Chinezesc. Poate nu pricep eu cum si de ce ar trebui ca doi fosti sa ramana buni prieteni, da', mai mult decat atat, a fi bun prieten cu cineva nu-nseamna nici pe departe "a nu avea nimic". Se exclud, se bat cap in cap, e o gandire de zarzavat.

Bineinteles ca a fost o explicatie stupida si ca te joaca pe la spate. Accepta ideea ca-i un nerod, nu te mai minti.

LE: Stii, oamenii mereu au raspunsul la toate framantarile lor launtrice. Insa nu vor sa-l accepte si tocmai de asta intreaba-n stanga si-n dreapta ce-i de facut; doar-doar s-o ivi cineva care sa le confirme verosimilitatea iluziilor pe care le creeaza.

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-04-02 02:13:26)

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#3 2012-04-02 02:14:23

dada20
New member

Diananaid a scris:

Ai zis ca "au ramas buni prieteni si nu mai au nimic". E o contrazicere mare cat Zidu' Chinezesc. Poate nu pricep eu cum si de ce ar trebui ca doi fosti sa ramana buni prieteni, da', mai mult decat atat, a fi bun prieten cu cineva nu-nseamna nici pe departe "a nu avea nimic". Se exclud, se bat cap in cap, e o gandire de zarzavat.

Bineinteles ca a fost o explicatie stupida si ca te joaca pe la spate. Accepta ideea ca-i un nerod, nu te mai minti.

Nu m-am exprimat eu bine(e si destul de tarziu). In fine, ma refeream la faptul ca sunt buni prieteni, dar nu depasesc barierele prieteniei...adica nu ma inseala cu ea

#4 2012-04-02 02:30:48

dada20
New member

cata.cata a scris:

inteleg ca ea ar fi fost la el acasa, de o zici pe aia cu "ca s-a logat pe facebook de la el". Adica zici ca ea a fost la el acasa, si a folosit calculatorul lui pentru a intra pe facebook. Pun intrebarea asa, ca sa fiu sigura ca nu am inteles eu gresit din context, si sa zic dupa aia vreo tampenie

Da. Asta vroiam sa zic

#5 2012-04-02 02:52:02

dada20
New member

cata.cata a scris:

Sti cum e , atata vreme cat nu ai dovada in mana.. Desi , mie personal mi se par multe lucruri in neregula. Gen ei sunt prieteni ataaat de buni, desi s-au despartit. au fost totusi 4 ani impreuna, consider ca daca te desparti dupa 4 ani nu mai prea poti fi asa, prieten la ordinea zilei. Ai avut un motiv intemeiat ca dupa 4 ani sa te desparti de cineva, deci, de ce sa mai ramai prieten. Si sa zicem ca deh, ar fi doar prieteni, asta e, impart acelasi grup de amici , au aceeasi gasca, e imposibil sa se evite, dar, eu nu admit faza cu ea sa fii fost in vizita la el acasa. Si cand tu il intrebi , am inteles ca nu ti-a dat o explicatie pt faptul ca a fost la el acasa, sau de ce a fost, sau daca chiar a fost, ci a zis doar ca pe tine te iubeste si cu tine este.. Asta, hai sa zicem, ca poate n-ar fi ceva de condamnat (desi mie nu mi se pare in regula, dar fiecare om cu limitele si regulile proprii), tot ar fi aiurea cum ti-a replicat si cum ti-a raspuns.
Eu nu zic neaparat ca te inseala, ca n-avem de unde stii inca, dar mi se pare total nepotrivit faza cu vizita la el acasa. Una e ca te mai intallnesti in club , ca ai o gasca, da ce cauti la el acasa? Eu l-as intreba pe el , ce cauta ea la tine acasa?? era asa , doar in vizita, o vizita , amicala ? Pai si daca era o vizita amicala ... de ce nu mi-ai spus si mie de ea? ca banuiesc ca tu cu prietenul tau fiind impreuna de 1 an jumatate, vorbiti zilnic la telefon. In ziua in care ea a fost la el , si voi ati vorbit, daca nu avea nimic de ascuns , si relatia lor este doar de prietenie , normala si inofensiva de ce nu a zis :si, astazi a fost Maria pe la mine ca a venit cu laptopu sa-i instalez eu antivirusu (Dau un exemplu).. nu stiu, parerea mea... Mie una mi se pare nepotrivit.

Ei nu s-au despartit pentru ca se certau si nu se mai intelegeau ci pentru ca era distanta prea mare intre ei si se vedeau prea rar. Si am auzit eu o discutie intre el si un prieten, in care el zicea ca prima dragoste nu se uita niciodata(iar la ei asta a fost), dar asta nu demonstreaza nimic. Iar explicatia la faza cu facebook-ul a fost ca avea el nevoie de un cont pentru nu stiu ce joc tampit. Dar la fel de bine putea sa-mi ceara mie contul:-??

Publicitate

loading...

#6 2012-04-02 03:11:15

Diananaid
Hero member

dada20 a scris:

dar nu depasesc barierele prieteniei

Din spusele lui. Care, fie vorba-ntre noi, sunt cam intortocheate.

#7 2012-04-02 03:16:41

dada20
New member

cata.cata a scris:

Ce-i drept da, exact la asta m am gandit si eu, de ce sa nu ti ceara tie contul?? cand ai nevoie de ceva , prima persoana la care te gandesti e persoana cu care esti in momentul respectiv, nu fosta. Acuma, macar sti ca nu a fost la el acasa, chiar daca intradevar putea sa iti ceara tie contul, macar despre asta era vorba, si ea nu a fost la el.
Acuma, din experienta iti spun ca discutiile scoase din context gen , prima dragoste nu se uita niciodata, nu trebuie sa le iei in calcul, poate ca el , prietenul tau nu crede asta, dar i-a zis o atunci prietenului cu care vorbea din diferite motive, gen avea baiatu respectiv probleme in amor , si prietenul tau il imbarbata , sau discutau despre ceva , si atunci la moment asa suna mai bine sa ii spuna ca prima dragoste nu se uita. Eu zic ca daca e luata din context, nu inseamna nimic. Spre exemplu, eu am un prieten care tot la fel zice ca prima dragoste nu se uita, dar, prima dragoste la fete. Adica fetele nu vor uita prima lor dragoste, ca la baieti nu e valabil. Si tipu asta chiar crede cu tarie in asta, atat de tare crede in asta, incat el zice ca o sa si ia nevasta o fata virgina...  Asa ca , cu replica aia n ai de ce sa o pui la suflet.

Aaa.. si ne-am despartit dupa 4 ani pt ca eram prea departe bucuresti timisoara... si o relatie la distanta nu tine .. e bla bla .. in sensul ca, parerea mea e ca nu mai aveau sentimente asa puternice pt celalalt ca sa ii mai tine aproape in ciuda distantei. Nu te desparti din motivul asta, daca mai ai sentimente puternice pt celalalt si iti doresti un viitor cu el... Sunt atatea si atatea exemple ... si atatea si atatea solutii pe care le-ar fi putut lua, daca chiar si-ar mai fi dorit un viitor impreuna... Aici eu sunt convinsa ca nu-si mai doreau chiar atat de mult sa mai continue... Ceea ce e de bine pt temerea ta ca te-ar putea insela cu ea.
Acuma, am o intrebare: tu pastrezi legaturi cu fostii/fostul ? si ce parere are el despre asta.
Si:I ai spus vreodata ca te deranjeaza chestia asta ce se intampla cu fosta lui prietena ?

Pastram legatura in sensul ca ne salutam pe strada si eventual o data la cateva luni ne mai intrebam ce facem. Dar la ei pare exagerata chestia. Adica vorbesc destul de des la telefon, iar cand suntem impreuna nu-i raspunde niciodata. Bineintele ca i-am zis ca am deranjeaza, dar a inceput sa-mi explice ca nu mai simte nimic special pentru ea, ca sunt doar prieteni...

Ultima oara a fost editat de dada20 (2012-04-02 03:18:52)

#8 2012-04-02 03:44:50

dada20
New member

Il intrebam de ce nu-i raspunde si zicea ca prefera sa vorbeasca cu mine in timpul ala(alta explicatie ciudata). Cu toate ca tot astazi am descoperit ca si el o suna destul de des, nu doar ea pe el. Atunci cand e cu mine se poarta foarte frumos, dar daca e sa iesim undeva, parza evita sa ma ia si pe mine cu el. Planuri serioase...nu stiu ce sa zic. Sunt doar in a 12-a. Dupa un an jumatepot sa spun ca-l iubesc, dar nu am vorbit niciodata serios despre ce o sa facem in viitor. Planuri serioase stiu ca avea cu fosta lui prietena. sa se mute impreuna daca ea nu mergea la facultate in Bucuresti. Oricum, cat de curand, o sa am o discutie foarte serioasa cu el pe tema asta

Ultima oara a fost editat de dada20 (2012-04-02 03:45:45)

#9 2012-04-02 04:11:36

dada20
New member

Probabil asa e si la ei faza cu sunatul. Stie si ea ca suntem impreuna. Ne si stim putin pentru ca am fost colega cu sora ei. Din cate mi-am dat eu seama, ea e o fata care stie ce vrea de la viata. Adica ei amandoi au dat la Academia de politie si a intrat doar ea, iar prietenul meu s-a rugat foarte mult de ea sa nu mearga si sa ramana cu el> Dar ea a ales totusi sa mearga la Bucuresti cu toate ca stia ca asta ar putea sa duca la despartirea lor. Si din acest motiv nu cred ca ar accepta sa aiba o astfel de relatie cu prietenul meu. Oricum nu stiu ce sa mai cred

#10 2012-04-02 15:04:57

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Si pe mine m-ar deranja o astfel de prietenie. Eu una nu sunt de acord cu lucrurile de genul asta! Nici eu nu pastrez legatura cu fostii, nu mi se pare normal sa deranjez un om care are alta relatie, sa ii fac probleme, doar asa ca sa ma bag in seama, ca doar daca vreau sa ies sau sa stau de vorba despre problemele mele am o gramada de prieteni si prietene cu care doar atat am fost si voi fi, drept urmare nu mi-ar pica bine sa imi faca altcineva asta!

Totusi dupa 1 an si jumatate ar trebuii sa se gandeasca si el ca poate te pune intr-o situatie neplacuta, iar "morala" verisoarei lui cata.cata mi se pare mai mult decat perfecta!
Ar fi normal sa te gandesti si sa te intereseze mai mult relatia dintre tine si actuala partenera, cu care poate vei avea un viitor, decat relatia de amicitie cu fosta care pana la urma nu o sa duca nicaieri, si probabil cand isi va face ea o relatie serioasa se va termina...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#11 2012-04-02 15:37:00

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Eu am trecut printr-o astfel de situaţie şi pot să zic , că nici acum nu am depăşit total problema,?mi vine să mă dau cu capul de pereţi de c?te ori aud de fosta lui  forgetit
Eu sincer nu cred ?n prietenia dintere 2foşti iubiţi...dacă s-au despărţit ?nseamnă că ori şi-au făcut rău,ori nu merge pur şi simplu,aşadar nicio prietenie nu ar merge.
Aşadar,am o părere foarte proastă despre relaţiile de prietenie cu foste iubite,mai ales tipe gen "lipitori",cu care iese la suc,?n cluburi şi etc.
Dacă la un moment dat aş ?ncepe o altă relaţie,de asemenea nu aş vrea să aud de foste pentru că mie chiar nu mi se pare ?n regulă ca două persoane să aibă o legătură at?t de str?nsă după ce au ?mpărţit anumite chestii.
Şi nu sunt absurdă,sunt de acord să se salute,să ?şi spună la mulţi ani...dar nu să comunice zilnic şi să iasă ?n diverse locuri ?mpreună,mai ales cu grupul nostru de prieteni  forgetit  m-aş simţi foarte nasol ca eu să stau acasă şi el să iasă cu prietenii lui şi cu fosta.
Şi poate m-aţi perceput ca o geloasă nebună din cele scrise mai sus...dar nu sunt,pur şi simplu nu sunt de acord cu asemenea t?mpenii.

#12 2012-04-02 15:50:31

Diananaid
Hero member

Imprieteneste-te cu fosta lui. Cand va vrea sa iesiti undeva, spune-i "stii, iesim maine, ca azi stau putin cu (numele ei)". Sau, hai, pune-ti imaginatia feminina la contributie, ca suntem inzestrate pe deplin cu ea.

#13 2012-04-02 19:46:51

dada20
New member

Astazi ne-am certat foarte urat doar pentru ca i-am zis ca ma deranjeaza tot mai mult prietenia asta a lor in conditiile in care eu l-am sunat astazi intr-un timp si nu mi-a raspuns pentru ca vorbea cu ea la telefon ceva important, cica. Oricum mi-a spus ca vine la mine dupa 8 sa vorbim ceva serios pentru ca astazi ne-am intalnit doar 10 minute si in alea ne-am certat  box

#14 2012-04-02 20:51:30

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Mie mi se pare foarte suspect sa se certe asa urat cu tine pentru fosta... asta pe langa faptul ca eu nu mai cred in prietenie intre 2 fosti mai ales daca au fost atatia ani impreuna, dupa parerea mea exista prietenie intre ei doar daca cel putin unul din ei spera la o impacare.

#15 2012-04-02 21:00:57

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

mda,tipic  forgetit

#16 2012-04-02 21:12:53

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

sincer, mie mi se pare frumos sa reusesti sa pastrezi o relatie de prietenie apropiata cu un fost/fosta si admir oamenii care reusesc asta. am incercat si eu cu un fost prieten, dar nu prea mi-a iesit pentru ca el spera sa ne impacam, ceea ce eu nu voiam. atunci am fost nevoita sa racesc relatia cu el, acum vorbim destul de rar, din pacate sad

in niciun caz nu as cere cuiva sa renunte la o prietenie, la fel cum nici eu nu as renunta pentru nimeni! nu cred ca am acest drept si nimeni nu are dreptul asta asupra mea!

de ce trebuie sa vedeti numai sex peste tot? in fine...

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#17 2012-04-02 21:34:19

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

sfatul meu e sa il lasi .... se vede ca iti nu da atentie .... din ce ai spus tu am tras concluzia ca tu pentru el esti ca un accesoriu sau esti locul 2.Cea mai tare a fost asta cu scuza cica "e ceva important" smile ... atunci du-te cu importanta ta cu tot la ea ;P bafta.

#18 2012-04-02 21:47:22

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

mda si mie mi se pare ciudata "prietenia" asta atat de stransa...adica nah sa ramai in relatii bune cu un fost e una dar alta e sa mergi la el acasa si sa il suni mereu... sa nu mai zic de faptul ca el se cearta cu tine din cauza ei. daca tipul asta ar tine cu adevarat la tine cred ca s-ar pune putin si in locul tau si ar sti sa-si stabileasca niste limite. e doar parerea mea, pt ca eu nu stiu daca as suporta o situatie de genul.

Ultima oara a fost editat de heart_beat (2012-04-02 21:48:09)

#19 2012-04-02 21:54:36

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

nu cred ca e vorba de prietenia lui ciudata fata de fosta ci mai mult de atitudinea lui fata de ea (dada20) ... ce poate sa fie mai important: fosta sau actuala ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.